Još jučer je najavljeno video uratkom za pjesmu Soundtrack za život kako Hladno Pivo priprema slavlje iduće godine povodom obljetnice 30. godine postojanja benda. Danas su se te vijesti pokazale istinitim.

Nakon što su 2014. godine prodali trodnevnu seriju koncerata u KSET-u pod nazivom Evo vam Džinovski, gdje su svirali stvari isključivo s prva četiri albuma, taj koncert ponovit će se, ali ovoga puta u većem ambijentu – riječ je o Maloj dvorani Doma Sportova.

Bend će tog 2. ožujka izvoditi Old school koncert, isključivo pjesme s prva četiri albuma (Džinovski, G.A.D., Desetka i Pobjeda), a dan poslije, 3. ožujka, odradit će Greatest hits koncert na istom mjestu s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća. S obzirom na planove svaka večer bit će poseban show s jedinstvenim set listama, a Pivo će u dva dana izvesti više od 70 pjesama!

U ponudi će se naći dnevne i limitirani paket ulaznica za oba dana, a prodaja im kreće u ponedjeljak, 13. studenog. Za dnevne karte trebat će odvojiti 80 kn do 31. prosinca, odnosno 90 kn od 1. siječnja. Fan paket ulaznica za oba datuma iznosit će 140 kn, a takvih će u prodaji biti svega 200.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
• Dancing Bear, Gundulićeva 7
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE