30. listopada zagrebački klub Močvara ugostit će jednu od najvećih psihodeličnih hard-rock atrakcija današnjice, njemački band Kadavar.

Bend je osnovan 2010. godine u Berlinu i iza sebe ima već 4 studijska albuma. Aktualni album „Rough Times“ izdali su ove godine u rujnu i odmah kreću na europsku turneju. Ljubitelji retro rocka i bendova poput Black Sabbath i Pentagram, ali i modernog sadržaja na tragu Graveyarda, Horisonta ili benda Witchcraft ne smiju propustiti debitantski nastup Kadavara u Hrvatskoj. Iskušani recept poput okultne tematike, magičnih psihodeličnih riffova te retro vokal Christopher „Wolf“ Lindemana itekako funkcionira i u ovom njemačko projektu te čini Kadavar jednim od najzanimljivijih europskih live bendova u okvirima psihodeličnog hard-rocka.
Uz Kadavar, Distune Promotion donosi i još dva hard-rock benda Death Alley te Mantar.

Nizozemski Death Alley najavljuju sljedećim riječima: Death Alley zrači jedinstvenom sirovošću sa dodatkom Blue Oyster Culta na steoridima. Death Alley kombinira ingeniozne prštave gitarske dionice sa intenzivnim silovitim bubnjanjem, gdje su i gitare i bubanj i gromoglasni bas kompletirani energično nabijenim vokalom.

Dok za njemački band Mantar kažu sljedeće : ovaj je bend zapravo duo, startali su kao sludge mašina sa sjevera Njemačke. Mantar je razorno divljaštvo gitare i bubnja sa doom prizvukom – mračni, žilavi i bez picajzliranja… Bend je nastao 2012., a dosad iza sebe imaju 3 albuma. Mladi su prvaci kultnog metal labela Nuclear Blast Records. Topla su preporuka ljubiteljima Darkthronea, Motorheada i ranih Melvinsa.

Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu po cijeni od 80 kuna, dok će na dan koncerta ulaznica iznositi 100 kuna.

Facebook event: Kadavar u Močvari!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE