Zagrebački reperi High5 i osječki MC Kandžija prva su imena koje ćemo vidjeti na idućem izdanju događaja Drito iz Tvornice.

Tvornica Kulture još jednom će biti poprište događaja, a datum je od 26. – 28. siječnja 2018. godine. Relativno mlad festival kojemu će ovo biti tek treće izdanje uspio je u vrlo kratkom roku ustoličiti se kao ponajbolji zimski festival te općenito prvi važniji festival u kalendarskoj godini. Naglasak je naravno na hip hop kulturi, stoga smo u proteklim godinama imali prilike vidjeti sve ono najbolje što domaća rap scena može ponuditi.

Kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala, a prvi val predvode High5 i Kandžija koji će nastupiti u petak, odnosno subotu. Drugu objavu izvođača možemo očekivati kroz nekih tjedan dana, treću početkom studenog, dok će se početkom prosinca znati kompletan popis izvođača.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 13. listopada. Dnevne ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od 65 kuna, odnosno 85 kuna na dan koncerta, a mjesta prodaje su Rockmark, Dirty Old Shop te Entrio.

Festivalska ulaznica iznosi 115 kuna te se može kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE