Nakon uspješnog održavanja drugog izdanja Antivalentinova u veljači ove godine, Antivalentinovo se vraća i iduće godine u još jačem sastavu i uz novi slogan: “Ništa ljubav, Karentinovo svuda!”

Ovoga puta će uz začetnike i rezidente Antivalentinova, kultnu riječku grupu LET3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju te nas očekuje peterosatni koncertni spektakl.

Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najkvalitetnijih domaćih bendova. Uz njihove hitove kao što su “Veseljko”, “Sa mog prozora”, “Uvik kontra” očekujemo, kao i uvijek, odličnu atmosferu. 

Tko je drugi headliner trećeg Antivalentinova, saznat ćete za mjesec dana!
Tradicionalno, i ove godine u prodaji će jedna ulaznica vrijediti za dvije osobe, a dostupne su i pojedinačne za samce. Ulaznice kreću u prodaju od danas, 10. listopada kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a moći ćete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb) te u riječkom Dallas Music Shopu.
Od danas kreće prodaja ‘early bird’ ulaznica po cijeni od 100 kn za dvije osobe i 60 kn za jednu osobu. Akcija za ‘early bird’ ulaznice traje do 12.11.2017. 
Od 13.11.2017. do 31.12.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po cijeni od 80 kn. Od 1.1.2018. cijena ulaznica bit će 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE