J.R. August, hrvatski mladi multiinstrumentalist i pjesnik odradit će svoj prvi samostalni koncert u koncertnoj dvorani zagrebačkog Vintage Industriala u pratnji zbora kojeg čini 12 apostola i gostujućih glazbenika, a kao predizvođač nastupit će Jelena Mesarić, koja će na usnoj harmonici i akustičnoj gitari uvesti publiku u atmosferu kroz obrade NeilaYounga i srodnih mu autora.

J.R. August je izmišljeni lik, dio ličnosti Nikole Vranića koji se bavi smišljanjem priča i melodija, a August kao jedan od njegovih likova ih izvodi na pozornici pred ljudima.

Fokus koncerta bit će na prezentiranju EP-eva koje je J.R. August objavio prošle i početkom ove godine: ‘Tea Partywith Mr. Death’ i ’33’ te će predstaviti publici materijal koji će tvoriti njegov prvi dugosvirajući studijski album imena ‘Dangerous Waters’.

Tijekom prošlosezonskog koncerta u Ljetnom vrtu Savske 160, 300-injak ljudi sjedilo je i slušalo koncert u tišini. Ako volite Tom Waitsa, Leonarda Cohena, zasigurno će vam se svidjeti i J.R. August.

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE