Brucošijada FER-a objavila je imena novih izvođača, koja ćemo moći slušati 4. studenog na ovogodišnjem, 36. izdanju najvećeg studentskog festivala. U pitanju su Edo Maajka, Gužva u 16-ercu, Chui, DemeNtromes i Peglica i Komandos.

Edo Maajka se nakon dvije godine ponovno vraća na Brucošijadu FER-a, a ove godine sa sobom dovodi i bend koji čine Mariš Rašić, Yogi Lonich, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi. Od Ede i njegovog pojačanja možemo očekivati samo najbolje hitove poznate cijeloj regionalnoj rap sceni i šire.

Brucošijadi će se pridružiti i osječki punk-rock bend Gužva u 16-ercu nastao 1993. godine. Iza sebe imaju tri objavljena albuma, a također su i dobitnici prestižnih rock nagrada: prve nagrade publike i žirija na Art & Music festivalu u Puli 1998. godine i nagrade Crni mačak u Varaždinu za najbolji novi bend 2000. godine.

Imat ćemo priliku poslušati i zanimljivi instrumentalni jazz-rock sastav pod nazivom Chui. Članovi benda su Toni Starešinić, Vojkan Jocić, Ivan Levačić i Konrad Lovrenčić.

Dementronomes je simpatični zagrebački funk bend osnovan 2011. godine, a u lipnju 2016. objavili su svoj album prvijenac Žurkadelik kroz koji se protežu neodoljive funk, jazz i soul melodije.

Peglica i Komandos ime je benda koji je oformljen 2014. godine, a dio je i JeboTon ansambla koji okuplja nekoliko zagrebačkih bendova. Bend čine: Profesor Cvilgad (gitara), Dr. Porno (klavijature), Vuljakomba (bass gitara), Rštr (bubnjar) i Feget Nebesky (gitara).

Ulaznice po regularnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti od ponedjeljka, 9.listopada u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu. Na dan Brucošijade ulaznice će koštati 80 kuna, a brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 4. studenog.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE