Nakon tri mjeseca intenzivnog odricanja od glazbe, Spleen G se vraća na scenu stariji i ružniji no ikada! Snimili su svoj prvi studijski album ‘Aquarium Giraffe’, a sada su se vratili kako bi ga 21. listopada odsvirali uživo u Sax-u i kako bi uljepšali jesen svojim ponekad uspjelim ponekad, promašenim pošalicama.

Spleen G je četveročlani zagrebački band koji je u svojih dvije godine postojanja naredao preko 50 koncerata među kojima izdvajaju kao najmilije i najznačajnije nastup na main stageu InMusica i koncert sa živućom legendom Rambom Amadeusom. Taj band, mlad godinama, ali već star i iskusan na pozornici kombinira velik broj muzičkih stilova: od rocka, jazza, funka, hip hopa – a u toj šarolikoj paleti stilova ćete sigurno naći nešto što vama ili vašim bližnjima odgovara ili pak smeta. U svakom slučaju nećete ostati ravnodušni.

“Album je snimljen ove zime u Kramasonik studiju tijekom 4 dana, osim pjesama ‘Krokodili‘ i skeča ‘ZET iznad kukavičjeg gnijezda‘. Svi vokali su snimljeni u Vibra studiju, osim vokala za skeč koji su snimljeni u Glazbenoj kući. Sve pjesme na albumu su autorske stvari Spleen g-a i nastajale su preko godinu dana. ‘Aquarium Giraffe‘ je pravi debitantski album: nabrijan, eklektičan i zapravo je jedan glazbeni kolaž, baš kao i sam bend“, kažu iz spleenovci.

Na promociji albuma glazbeno će im društvo praviti garage blues/rock duo The Yellow Buzz. Karte za veliku subotnju promociju albuma mladih, a iskusnih glazbenih klaunova iznose 20 kuna, a događaj možete pratiti OVDJE.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE