Rock grupa Syndrome objavila je nakon skoro tri godine novi materijal, ponovno u obliku full-length albuma pod nazivom Autopilot.

Za snimanje, mix i mastering zaslužan je Marko Pernarčić, a cover art albuma napravio je Igor Dešić.

O samom radu na albumu i općenito o novom materijalu upitali smo pjevača i gitarista Juraja Vojvodića:

“Album Autopilot sniman je na ljeto 2016. godine uz pomoć našeg dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Marka Pernarčića koji je ujedno radio mix i master. Na njemu se nalazi 10 novih pjesama i 1 bonus pjesma “Plave Boje” koja je već izdana kao svojevrsni singl. Smatramo da je Autopilot logičan nastavak Imitatora, nekad malo žešći i kompleksniji, a nekad opet melodičan. Album nije konceptualiziran, međutim da seciramo tekstove sigurno bi se našlo nekakvih poveznica, ali to nije poanta…zove se Autopilot i pustite ga da vas “provoza”. Za artwork i realizaciju naše vizualne ideje je zaslužan Igor Dešić. U našem podrumu se i dalje rade nove stvari, kao uvijek iznenađenja možete očekivati, ali iz svoje kože ne idemo i ostajemo ono što jesmo.”

Grupu Syndrome čine Juraj Vojvodić (gitara, vokal), Viktor Benkotić (gitara, vokal), Tin Mihić (bass) i Antonio Benkotić (bubnjevi). Njihov rad pratite na službenom BANDCAMPU ili FACEBOOKU.

Popis pjesama:

  1. Neonski ratnici
  2. Sedam
  3. Krive karte
  4. Tragovi
  5. Kora
  6. Zauvijek
  7. Prazna
  8. Problem
  9. Pet dana
  10. Nafta
  11. Plave boje (bonus)

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE