Na zagrebačkom jezeru Jarun, točnije Otoku hrvatske mladeži, održat će se 13. izdanje INmusic festivala, u razdoblju od 25. do 27. lipnja 2018. godine. Danas je potvrđen prvi headliner – legendarni Queens Of The Stone Age!

“Beskompromisni i uvijek jedinstveni, Queens Of The Stone Age, prvo su veliko iznenađenje INmusic festivala #13! Nakon izvrsnog „…Like Clockwork“, Josh Homme i vrhunska četvorka na INmusic #13 ravno iz kalifornijske pustinje donose rifove s hvaljenog novog albuma „Villains“!”

Na službenoj web stranici objavljena je vijest o prvom headlineru: “Organizatori INmusic festivala na konferenciji za novinare 21. rujna objavili su prvo veliko ime nadolazećeg trinaestog festivalskog izdanja – fantastičnu kalifornijsku rock petorku, Queens Of The Stone Age! Ovako ranom objavom festivalskih headlinera, INmusic festival jedan je od prvih ljetnih festivala zakazanih za 2018. godinu koji već ima potvrđene nastupe svjetskih glazbenih zvijezda, istaknuo je direktor INmusica Zoran Marić, što je ujedno i najbolji dokaz statusa INmusic festivala na međunarodnoj sceni.”

Posljednji susret QOTSA-a s hrvatskom publikom održan je prije tri godine u prepunom dvorištu zagrebačkog Velesajma.

Early bird ulaznice dostupne su putem službenog INmusicovog webshopa po cijeni od 368 kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE