Studeni 2017. prepun je iznenađenja i izvrsnih koncerata koje je Zagreb dugo čekao. Tina Kresnik, jedna od najboljih hrvatskih vokala pridružit će se na pozornici karizmatičnoj blues/rock pjevačici i glazbenici Beth Hart i otvoriti koncertnu idilu 10. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Tina svoju karijeru započinje kao pjevačica sastava Maxmett, a krajem devedesetih godina završava ovu priču i izdaje svoj prvi samostalni album pod nazivom Prvi put. Poznata pjevačica zanimljivog glasa okušala se u mjuziklima poput „Hair“, „ Aida“, „Ljepotica i zvijer“ i „Ružana asfaltu“, a široj publici poznata je  po suradnji s Parnim Valjkom. Pune 22 godine Tina je dio glazbenog opusa Parnog Valjka, a vokalni performans prepoznatljiv je u pjesmama „Dok je tebe“ i „Lutka za bal“.

Ekspresivnost i lakoća interpretacije vidljivi su u njezinim nastupima, a samostalni projekt sa singlom „Jesi li za to“ pokazao se i više nego uspješnim, što potvrđuju pozitivne kritike Croatia Recordsa. U plesu se kaže plesni podij je vaš, a za Tinu Kresnik bina će itekako biti njezina! Blues pjevačica, kako kaže i sama voli hrabre, jake i moćne žene sa stavom kao što je Beth Hart i nadodaje kako joj je iznimno velika čast i veselje što ima priliku otvoriti njezin koncert u sklopu turneje „Fire On The Floor“ te ga iščekuje s velikim uzbuđenjem, poput malog djeteta.

Podsjećamo da karte za ovaj koncert možete kupiti po cijeni od 200 kuna u Boogaloo clubu, na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i online na www.ticketshop.hr. Požurite i ne propustite Beth i Tinu – bit će uistinu „Fire On The Floor“!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE