Zagrebački live techno kolektiv ABOP, punim imenom After je bolji od partyja, godinu dana nakon fenomenalnog nastupa u Vintage Industrial Baru, vraća se na mjesto „zločina“ kako bi 31. listopada rasplesao žive i mrtve na mračnom i glasnom Halloween rave partyju.

Ovaj elektronski bend sačinjen je od glazbenika iz bendova Pips, Chips & Videoclips, Mayales, Elemental, Sinestet, Chui i Pridjevi. Centralne figure benda, dva perfektno sinkronizirana bubnjara (John i Levi) okrenuta jedan prema drugom, čine žilu kucavicu elektronike koja se u live izdanju pokazuje i izvodi pred publikom.Uz Erola (bas gitara), Božanskog (sampleovi, synth), Touretta (synth) i Lo Peaksa (miks pult) psihodelično ritmična glazba ABOP-a eksplozija je podjednako u audio i vizualnom aspektu.

Koncert organizira K.L.U.B. Dostava Zvuka. Ulaznice za koncert u pretprodaju kreću 27. rujna po cijeni od 45 kn, dok će na ulazu biti 60 kn. Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1275513859243785/

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE