Gane RImatore, pravim imenom Vedran Ganić, jedan od riječkih MC-ja, u suradnji sa SIPA Music predstavlja novi album “Nema u hipu hop”.

Nakon djelovanja u kolektivima Sirotinja d.o.o., a kasnije i MSM (MajstoriSaMora), od svibnja 2013. član je internacionalne hip-hop grupacije The Chosen Few. Iza sebe ima 5 albuma: “Vol. 1” (2006, feat Denno), “Kompilacija 07” (2007, kolektiv “Sirotinja d.o.o.”), “Nocturno Hip Hop” (2009), “13” (2013), “Gane u gostima” (Mixtape, 2014). Pišući tekstove u kojima prvenstveno želi ostaviti poruku, kao i predočiti sliku napisanog, Gane predstavlja raznolikost tema, sklonost humorističnim tekstovima, a istovremeno i socijalnu osviještenost u svojim pjesmama. Pored gostovanja na raznim mixtapeovima hrvatskih izdanja, kao i izdanjima susjednih država, pojavljuje se i na Targetovom albumu “10 Years Of”.

Cover by Nocturno Pro Studio

Album sadrži 13 pjesama na kojima je okupljena respektabilna ekipa. Kao gosti, mikrofon su “ubili” KC Da Rookee, General Woo, Saša Antić, Sova Animal, Kid Pex, Suicide, Denno Carvaglio i Miroy, dok su produkciju “razvalili” Dust, D’Knock, Stac & Sonny Picasso, Bigg Knock, SoulClap, DJ King te RImatorsky.

Spotovi za prva dva najavna singla, “Nema u hipu hop” i “Ubojstvo”, se na TV-u vrte već par mjeseci, odrađene su i radijske premijere, a uskoro kreće i snimanje spota za treći singl.

Koncertna promocija albuma održat će se 14.10.2017. u riječkoj Beertiji, točnije, njezinom koncertnom prostoru, Klubu.

Album možete poslušati i na Deezeru.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE