KUKU$ su urbane legende zagrebackog trap zvuka čija kritična masa konstantno raste.

Zajedno sa ekipom High5 čine 33 bandu pod čijim nazivom sve češće nastupaju u svom pohodu na ulice Zagreba i daleko van njihovih granica. KUKU$ klan će nastupiti u Beogradu večeras u klubu KPTM u okviru koncepta dnevnog koncerta od 18h.

Njihov rast na regionalnoj sceni počeo je prije skoro tri godine, sedam dana pred promociju njihovog debi albuma “Flexikon” I kompletno rasprodanim klubom Klub, nakon čega su uslijedili zajednički mixtape sa Shirom Rodbinom I jednako uspješan album “O KUKU$ima se ne raspravlja” iz 2015.

Svoj rodni Zagreb osvojili su nastupima u gotovo svim koncertnim prostorima, podrumima, nastupima na otvorenom – od Gričevanja i Brucošijade FER-a do Tvornice Kulture, Medike i Super Supera, omiljeni nastup su održali u sklopu “Drito iz Tvornice” festivala.

U Beograd dolaze već treći put nakon prošlogodišnjeg zajedničkog nastupa sa Foxom i ovogodišnjeg sa ostatkom Triestri bande na drugom izdanju regionalnog festivala “Street Code“, a nastupali su i dvaput ove godine u Novom Sadu, zajedno sa Klikom, a nakon toga i na “Exit Festivalu”.



Nedavno su predstavili tri nova singla “Frend”, “Gangsta” i “Magic Jonhson” koji bi se trebali naći na njihovom novom albumu “Anđeli i Bomboni”, dok su paralelno radili na novom projektu s braćom High5, te su 3.3. izbacili “Gram Turizlo” pod imenom “Triestri”.

 

Share.

About Author

CLOSE
CLOSE