Legendarni Psihići otvorit će klupsku sezonu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, i to u unplugged verziji, uz potporu Napalm Djevica & Brass Sekcije.

Petak, 15. rujna rezerviran je za nastup grupe Psihomodo Pop predvođenih legendarnim Davorom Gopcem u Vintage Industrial Baru, po cijeni od 100 kuna u pretprodaji i 130 kuna na dan koncerta. Grupa će u akustičnom aranžmanu odsvirati svoj bogati poznati repertoar, a ni neka iznenađenja nisu isključena.

Vrata se otvaraju u 20 sati, a nastup Psihića očekuje se oko 21:45. Grupa Psihomodo Pop svojim načinom sviranja, svojom glazbom i stilom, ostavila je upečatljiv trag na rock sceni kako bivše države tako i Hrvatske. Naslanjajući se na glazbeni izričaj svojih uzora (Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Lou Reed, Velvet Underground, T. Rex, Ramones…), nametnuli su se kao nezaobilazan čimbenik rock izričaja na ovim prostorima. Svugdje rado viđeni, rado slušani, svojom pojavom, scenskim nastupom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Usprkos tome što djeluju više od trideset godina oni i dalje, mladenačkim žarom, priređuju nova, sve bolja iznenađenja i kvalitetnu glazbu.

Službeni event pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE