Sve više popularniji novosadski duo Bekfleš, nastupat će u petak 25. kolovoza u beogradskom klubu KPTM na otvorenom.

Prošli put su gostovali na Begefank žurci sa samo nekoliko pjesama, a ovog puta ćemo imati prilike čuti cjelodnevni koncert.

Bekfleš je dio novosadske skupine Klika pod okriljem labela Kite i Jaja prod., u kojima su zajedno s kolegama iz grupe Kardež. Članovi Bekfleša su Mladen Kanazir, naširoko poznat ženskoj populaciji pod inventivnim pseudonimima poput Đomla ili Maki i Andrej Živančević, a.k.a. Kumela, ljepša polovina Bekfleša, koju u više spotova možete vidjeti polugolu, te je, logično, također široko poznat ženskinju. Prema Makijevim riječima: „Bekfleš je sekta koja se sastoji od par miliona ljudi, ne znam koliko ih tačno ima na svetu. Svi su Bekfleš.“ (ipak dodaje da Bekfleš ima 7-8 članova).

Ova ekipa je za veoma kratko vrijeme prešla put od underground rap/trap ekipe do trap/rnb senzacije. Od hitova se izdvajaju “Uuu mama“, “Ako humrem danas bebo“, “Noviśad“, “Alfa Mužjak“, kao i mnoge druge stvari koje su radili sami ili sa ostatkom Klike.

Očekujte nemilosrdne akcije, ultratvrde stvari i dosta dobrog trepa. Očekujte vatromete. I čudovišta. I lilihipe. Ne očekujte ništa. Osim repovanja. Nemojte ni to da očekujte. Ne.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE