Eksperimentalni ženski duo Playground Hustle objavio  je svoje drugo EP izdanje, u akustičnom spoken word ruhu nazvan ‘Kolovoz’.

Za produkciju EP-a zaslužan je Luka Tralić Shot, koji je dao ideju za snimanje albuma magnetofonom, a album je sniman u jednom take-u, bez pauza i editiranja.

Popis pjesama:

  1. Želim ti reći sve
  2. Opet
  3. Kad odrasteš
  4. Kad pisac ostane bez riječi
  5. Duboko u snu
  6. Life Is A Playground
  7. Pikule (acoustic)
  8. Pakule (skit)
  9. Haters gonna hate (acoustic)

Album možete preslušati NA BANDCAMPU, a rad grupe možete pratiti na njihovoj Facebook stranici ili se pretplatiti možete na Youtube kanalu.

Spot ‘Želim ti reći sve’

Prva četiri stiha pjesme ‘Želim ti reći sve’, kojom započinje album, bila su inspiracija za sam cover i naziv albuma. Spot za navedenu pjesmu također je samostalan projekt koji je snimio naš prijatelj Krešimir Guć, a montirala ga je Megi. Sama pjesma u spotu izvedena je uživo.

Playground Hustle u par rečenica…

Playground Hustle ženski je elektronički, hip hop, eksperimentalni duo iz Zagreba. Producentica Ivona Eterović zaslužna je za instrumentalni dio, stvarajući ga kombinacijom sviranja  akustične i električne gitare/basa i svih ostalih elemenata koji se nalaze u jednom glazbenom softveru. Marija Magdalena Slović (Megi) zaslužna je pak za vokalni dio, od pisanja tekstova do njihove izvedbe, bilo repanjem ili pjevanjem.

EP prvijenac ‘Pikule’ sniman je i masteriran također u suradnji s Lukom Tralićem Shotom iz grupe Elemental. Počele su nastupati krajem 2016. godine te su do sada imale desetak nastupa.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE