Nizozemsko novozelandska glazbena atrakcija My Baby nakon odličnih nastupa na Zagreb Beer Festu i Tabor Film Festivalu ove godine i rasprodane Tvornice kulture prošle godine, vraća se u Zagreb. Bend će nastupiti u Tvornici kulture 11. studenog u sklopu festivala Reflektor.

Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i velika energija zaštitni su znak koncerata benda koji je u ožujku ove godine objavio novi album Prehistoric Rhythm. Bend je nastao iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Grupu čine multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston, a nastala je 2012. godine.

Festival Reflektor u studenom ove godine osim My Baby dovodi Public Service Broadcasting, Triggerfinger i brojne druge bendove koji će biti najavljeni do početka nove koncertne sezone.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 11. kolovoza po cijeni od 50 kn. Od 2. rujna do 10. studenog za ulaz trebat će izdvojiti 60 kn, a na dan koncerta cijena ulaznice bit će 80 kn.

Službena prodajna mjesta: Tvornica Kulture, Dirty Old Shop, Rockmark, www.entrio.hr.

Organizator koncerta je YEM.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE