Nakon što su nedavno objavili videospot za pjesmu „Viša srednja klasa“, Frenkie, Kontra i Indigo ponovno objavljuju novi, šesti po redu videospot za pjesmu Malkice”, koja se nalazi na zajedničkom albumu „Putanja“.

Frenkie po prvi put u svojoj karijeri pokazuje novu stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo kroz pjesmu i videospot za pjesmu Malkice. Režiju za novi video potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa.

“Realizacija ovog spota je bila moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako osobna, po prvi put sam se usudio opisati iskustvo roditelja i na ovoj pjesmi smo svi zajedno najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevima sa kćerkama!”, otkriva Frenkie.

Poznato je da Frenkie, Kontra i Indigo intenzivno rade na nastavku zajedničkog albuma “Putanja, a plan je da u rujnu uđu u studio, i kao i prošli put, u par dana snime cijeli album. Gdje će se nastavak snimati nisu htjeli otkriti, ali s obzirom da se “Putanja” snimala u Berlinu, za očekivati je i da nastavak bude realiziran na posebnoj lokaciji.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE