Tam Tam Music Festival u Sućuraj na otoku Hvaru već šestu godinu za redom dovodi renomirana imena alternativne glazbene scene iz cijele regije.
Ovogodišnje izdanje TTF-a obuhvaća ne samo glazbene nastupe, nego cijeli niz aktivnosti poput yoga radionica, projekcije filmova i sl.

Upravo zbog širenja sadržaja organizatori Udruga građana Pelišnjak omogućila je svim posjetiteljima mogućnost šestodnevnog boravka u festivalskom kampu popularnog naziva TAMp. Smješten je u hladu borove šume tik uz more i nedaleko gradske plaže. Svim onima koji se odluče na kampiranje na raspolaganju će biti struja, voda, sanitarni čvor, tuševi, a sam kamp se nalazi 300 m od centra Sućurja.
Svakodnevno u jutarnjim satima gosti u kampu imat će priliku započeti dan uz yoga radionicu koju vodi certificirana voditeljica yoge Ilijana Vujnović, dok će popodnevni chill u hladu upotpuniti Dejan Štemberger sa svojim hang drumom.

U glazbenom dijelu festivala koji će trajati dva dana, 29. i 30. srpnja 2017. godine Tam Tam Music Festival ugostit će 10 bendova od kojih su većina stekli kultni status nastupima po festivalima i posebno klubovima u regiji (Repetitor, Seven That Spells, ABOP, Pridjevi, Seine…).

Sućuranima će se 25.07. predstaviti mlada splitska kantautorica Billie Joan koja trenutno promovira svoj hvaljeni album prvijenac Barren Land.

 

 

Kulturno-umjetnički dio programa festivala obuhvaća dvije izložbe.

 

Izložba fotografija SYMBOLS OF SUĆURAJ, autora Franje Modrića, otvara se za posjetitelje festivala, ali i za sve goste Sućurja, 24.srpnja sa početkom u 20:00h, u predvorju crkve Sv. Jurja, te će biti prva OUTDOOR izložba fotografija ikad postavljena na ovom dijelu otoka Hvara. Izložba predstavlja 20 fotografija sa isključivo motivima Sućurja, njegovih žitelja, kao i predivnih pejzaža i boja koje ovaj kraj, ovisno od dobu dana ili godine stvara.

 

 

U osnovnoj školi ‘Ante Anđelinović’ bit će postavljena izložba KIPARENA ORIJENTALNA GLAZBALA akademskog kipara Stipana Kujundžića iz Imotskog na kojoj će autor predstaviti svoje rukotvorine odnosno ručno i specifično izrađena tradicionalna glazbala koja su obilježila hrvatsku glazbenu povijest i periodično se pojavljivala u narodu, stoga se u opusu izložbe nalaze i indijsko glazbalo SAROD, bugarska LIJERICA, mongolska DOMBRA, turska violina KEMANČE, kao i naše narodno glazbalo GUSLE.

 

Također, ove godine Tam Tam Festival udružio je snage sa Tabor Film Festivalom koji je partner festivala, te će u sklopu kulturno-umjetničkog dijela programa festivala biti prikazane dvije retrospektive filmova sa netom završenog TFF-a.
Ljetno kino biti će postavljeno na atraktivnim lokacijama pod vedrim nebom najsunčanijeg otoka u Hrvatskoj i prikazivati će 3 programa od kojih je jedan namijenjen najmlađim naraštajima.

 

 

Program 6. TAM TAM Music Festivala 

24.07.2017.

– KAMp TAMp otvara vrata za goste
– Otvorenje izložbe fotografija Franje Modrića
– Retrospektiva filmova sa 15. Tabor Film Festivala

25.07.2017.

– BILLIE JOAN

26.07.2017.

– Otvorenje izložbe glazbala akademskog kipara Stipana Kujundžića

27.07.2017.

–  Retrospektiva filmova sa 15. Tabor Film Festivala

28.07.2017.

 – REPETITOR, ABOP, PRIDJEVI, MOSKAU, UMRETI FIT

29.07.2017.

– SEVEN THAT SPELLS, SEINE, IGRALOM, SPIRIDON, DOGS IN KAVALA

 

Cijena jednodnevne ulaznice za 28. ili 29. srpnja je 70 kn, dvodnevne 100 kn, a cijena festivalske ulaznice koja obuhvaća šestodnevni boravak u kampu od 24. do 30. srpnja i kompletan program TAM TAM Music Festivala iznosi 300 kn.

Ulaznice se mogu kupiti online putem sustava Entrio / www.entrio.hr

28 / 29 / 7 – JEDNODNEVNA ULAZNICA – 70 kn (+20 dan u kampu)

28 + 29 / 7 – DVODNEVNA ULAZNICA – 100 kn (+20 dan u kampu)

*24 – 30 / 7 – FESTIVALSKA ULAZNICA – 300 kn

* festivalska ulaznica obuhvaća 6 dana kampiranja i cijelokupni program TAM TAM Music Festivala

Ulaznice za glavni dio programa (jednodnevna i dvodnevna) kao i za šestodnevni boravak u kampu (ulaznica obuhvaća kompletan program TTF-a) možete nabaviti putem sustava Entrio, a ostali dio festivalskih događanja je besplatan za sve koji se tih dana nađu u Sućurju.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE