Na najširem regionalnom natječaju za mlade glazbenike, Play@EXIT, u organizaciji EXIT festivala i Studentskog kulturnog centra Novi Sad, i ove godine izabrani su izvođači koji će nastupiti na ovogodišnjem EXIT festivalu od 5. do 9. srpnja.

Najveći dio njih će se na Future Shock pozornici pridružiti publici već dobro poznatim imenima domaće i regionalne scene, koji na ovu pozornicu donose najbolji presjek novih glazbenih tendencija s Balkana. Pobjednici ovogodišnjeg natječaja Play@Exit predstavit će svoje umijeće i na ostalim glazbenim zonama širom Petrovaradinske tvrđave kao što su mts Dance Arena, Addiko Fusion, No Sleep Novi Sad i Urban Bug pozornica.

I ove godine na Play@EXIT natječaj prijavilo se preko 450 autora iz cijelog svijeta, a izabrana su 33 najbolja izvođača. Future Shock ima tradiciju promoviranja novih autora i afirmaciju nove srpske i regionalne scene, a kroz nju su do sada prošle stotine bendova, od kojih su mnogi danas izrasli u zvijezde velikih pozornica, ne samo na EXIT festivalu, već i širom zemlje i regije.

Slika u nastavku prikazuje vam kompletan popis nadolazećih bendova kroz Play@Exit natječaj.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE