Emisija je novi projekt Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza, nastala u cilju promicanja hrvatske glazbe i hrvatskih autora u realizaciji kreativnog tima Izvan fokusa. Gosti svakodnevno dolaze s najnovijim pričama s glazbene scene i nagradama kojima će počastiti svoje najveće obožavatelje.

PopRock.hr ovaj tjedan ugostit će Darka Rundeka koji govori o 20 godina albuma Apocalypso, potom Luku Nižetića koji će prezentirati svoj novi spot za pjesmu «Lagano». Zatim, Ivan Dečak osvrnut će se na akustični i električni koncert Vatre u Lisinskom, a Darko Bakić najavit će nastup Buđenja kao predgrupe Stingu. Tjedan će završiti s gostovanjem Rippera iz Pips, Chips & Videoclipsa, a u emisiji će se javljanjem predstaviti Edo Majka i mnogi drugi, dok će Fitscho&Nibru premijerno prikazati novi spot.

Svaki dan gledatelji emisije na službenom Facebook-u mogu osvojiti vrijedne nagrade; ulaznice na koncerte, albume i majice navedenih gostiju. Svakako najznačajnija nagrada upravo je ulaznica za veliki koncert Stinga u Areni, koju će gledatelji moći osvojiti krajem tjedna.

Interaktivno se emisiju može pratiti preko online platformi, Facebook-a, Youtube-a i Instagram profila PopRock.hr. PopRock.hr možete popratiti i na HTV2 iza 19:00 sati, a kad završi, emisiju pratite online.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE