Zagrebački VINYL poziva vas 1. lipnja, s početkom u 20h, na proslavu 7. rođendana benda ČudNoReĐe u sklopu koje će se održati koncertna promocija njihovog 2. albuma. Gosti podrške su zagrebačka funk/jazz/rap vokalno – instrumentalna atrakcija Spleen G i proto-experimental/anti-pank bend pod nazivom S kim ja radim, također iz Zagreba.

Priznajte, barem jednom u životu naletjeli ste na Ognjena, glavnog optuženika za pokretanje ove eklektične glazbene tvorevine, bilo kako nastupa solo, s bendom, svira na ulici ili neočekivano gostuje nekom drugom bendu. Ili kako se u prvim redovima publike sudara s vama dok slušate svoj omiljeni bend, upada vam u haustor i lijepi reklamne plakate na nedopuštena mjesta ili kako na biciklu protutnji pored vas ne čuvši da ga dozivate zbog glasne muzike na mp3-playeru. Možda ste i pročitali poneku njegovu recenziju nastupa vašeg benda koja vam se nije svidjela. Ipak, možda niste znali da Čudnoređe iza sebe ima preko 200 nastupa i jedan album Dno je sve rjeđe iz 2016. godine i da će na ovom eventu sedam godina rada okruniti koncertnom promocijom svog drugog albuma Kompakt Diskutabilno.

Ali to nije sve! Ovu duplu proslavu muzičkog čudnorada te života kao takvog uveličat će i gosti posebni u svakom smislu.

Nakon desetog posjeta njihovom koncertu protagonist ove večeri prestao je brojati koliko puta je gledao uživo ove stare domaćine Vinyla pa je red da ih jedanput pozove i na gostovanje. Umočene u kupku od groovea, prelivene glazurom od virtuoznih dionica te tuširane kišom ozbiljno-neozbiljnih rima, Splinjare će vam natopiti dušu i tijelo zabavnim i poučnim senzacijama. Trenutno snimaju i svoj prvi album.

Proto-experimental/anti-pank bend pod nazivom S kim ja radim opisuje se vrlo maštovito. Bez zvukopisnih linkova koji vas mogu upozoriti s kakvim indikacijama i nuspojavama ćete imati posla, ova doza pretežito atonalnih bakterija i rimovanih virusa opasna je po život zdravog razuma. Nakon ovog paranenormalnog iskustva ćete ili pokrenuti parnicu za razvod s mozgom ili zabrinuti za zdravlje članica i članova ansambla izvaditi mobitel, otipkati određeni svima znani broj i povikati: „Halo, Vrapče!“.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna.

FACEBOOK EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE