Phonogram kolektiv vraća se na scenu i dovodi nam nove bendove! U sklopu velike europske turneje u Osijek se vraćaju novozelandski nojzeri Hollywoodfun Downstairs, a podršku im pružaju predstavnici osječke alternativne scene Syndrome i Misled Llama

Osječki kolektiv Phonogram nakon duže pauze vraća se s novom poslasticom za glazbene sladokusce i ljubitelje žestokog gitarskog zvuka. Koncert se održava u Clubu Exitpetak 19 svibnja, cijena ulaznice iznosi 25 kn, a početak koncerta je u 22 sata.

Hollywoodfun Downstairs (Wellington, Novi Zeland)

Novozelandski nojzeri Hollywoodfun Downstairs sada su već redovni gosti u Osijeku, gdje im je osječki videograf Mihael Milić snimio i spot za singl “Dresden Dreams” s novog albuma ”Tetris” koji je izdan ranije ove godine i kojega će ovom prilikom promovirati u petak 19.5. Klubu Exit.
Dijelili su pozornicu s velikanima svjetske alternativne scene poput Buzzcocks i Refused, a nakon već nekoliko europskih turneja i stotina održanih koncerata, možete očekivati nastup koji pršti energijom, znojem i adrenalinom. Nervozni zvukovi gitarske buke koje ovaj bend isporučuje svakom će posjetitelju ostaviti rezonirajući suvenir u bubnjićima nakon nastupa.
Bend možete pratiti i poslušati na Facebook stranici i Bandcampu.
Njihov najnoviji singl za koji su spot snimili u Osijeku možete pogledati na linku.

Syndrome (Osijek)

Syndrome je osječki alternativni bend osnovan 2008. godine, već jako dobro poznat u osječkim alternativnim krugovima. Čine ga Juraj Vojvodić (gitara/vokal), Tin Mihić (Bas/vokal), Antonio Benkotić (bubnjevi/vokal) te Viktor Benkotić (gitara/vokal) koji je kroz svoj projekt „Bankina“, koji predstavlja osječke nezavisne i demo bendove, podigao osječku alternativnu scenu na višu razinu. U njihovom zvuku osjećaju se primjese math rocka, progresive i nojza. Odnedavno pružaju i glazbenu podlogu osječkom reperu Tinu Arbutini, što govori u prilog njihovoj visokoj razini kreativnosti.
Bend može pratiti i poslušati na Facebook stranici i Bandcampu.

Misled Llama (Osijek)

Misled Llama jedan je od novijih bendova na osječkoj sceni, a nastao je jednom prilikom nakon đemanja na partiju. Imaju unikatan zvuk kakav se do sada nije mogao čuti na osječkoj sceni, a svoju glazbu opisuju kao eksperimentalni psihodelični rock. Cilj im je guranje granica svoje kreativnosti i umjetničko izražaja te komuniciranje toga između sebe i pojedinaca sličnog razmišljanja.
Bend može pratiti na Facebook stranici Bandcampu.

Facebook event

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE