Stihovi i emocije iz nedavno objavljenog singla ‘Nada’ kojeg je poznati zagrebački reper Suicidal snimio u suradnji s Banetom iz Songkillersa, dobili su svoje lice u videospotu za kojeg je zaslužan mlad i perspektivni Mislav Petek Peta. Spot koji je snimljen u centru Zagreba odiše jednostavnošću kroz koju se na suptilan način uprizoruju emocije i Nada koja je nit vodilja pjesme i spota.

“Zajednički smo tražili način da na što suptilniji i što manje pretenciozan način dočaramo temu pjesme te smo došli na ideju da nadu i pozitivu prikažemo u spontanim kadrovima lijepih trenutaka svakodnevice koje često uzimamo zdravo za gotovo. Kontrast relativno mračnih crno – bijelih tonova spota te primjerice kadrova dječje igre ili nasmijanih lica na oko “običnih” ljudi prikazuje da i kad se sve čini tmurno, uvijek postoji nada”. (Matej Dučkić Suicidal)

Nada je treći najavni singl s nadolazećeg albuma kojeg Suicidal priprema nakon duže glazbene pauze, a veliki je doprinos dao i Bane koji je ovom hip hop singlu donio i dašak soula i tako negativu zajedno sa Suicidalom pretvorio u pozitivu.

Na aranžmanu je radio Matko Šašek – Koolade, a za režiju, kameru i montažu zaslužan je Mislav Petek koji je poznat po radu s mnogobrojnim glazbenicima hrvatske urbane scene. Tekst i glazbu napisali su Matej Dučkić Suicidal i Željko Banić, a u glazbi im se pridružio i Radovan Stepanov.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE