Punk rock sastav Psihomodo Pop objavio je novi singl pod nazivom Sve će biti u redu, a ujedno je riječ i o prvom singlu koji najavljuje rad na novom albumu.

Na snimanju pjesme ostvarili su suradnju sa svjetski poznatim producentom Steveom Albinijem, koji je poznat po tome da je producirao preko 1500 albuma u svojoj bogatoj karijeri, a među ostalima surađivao je i s bendovima poput Nirvane, Led Zeppelina, PJ Harvey, Pixiesima, The Jesus Lizardom, The Stoogesima i mnogim drugima.

 

Novi singl ”Sve će biti u redu (Profućk’o sam)” snimali smo u RSL studiju u Novom Mestu sa Steveom Albinijem, poznatim svjetskim producentom i snimateljem koji je snimao i Led Zeppeline i Nirvanu. Pjesmu potpisujem zajedno sa svojim prijateljem Smile Provokatorom, a kao i do sada, završni mix postavio je naš producent Skansi.” – izjavio je Davor Gobac povodom objave nove pjesme.

 

Poznat po svojoj specifičnosti da radi isključivo u analognoj domeni, Albini je analogno na traku snimao i Psihomodo Pop, stavljajući naglasak na odabir i pozicioniranje mikrofona u odnosu na instrumente i ambijent u kojem se snima. Saksofon je odsvirao Marin Klarić, a mastering je radio Stuart Martin iz Stone Bridge Musica.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE