Nakon tri vala objavljenih imena, Sea Star Festival upotpunjava svoje dvije glavne pozornice – Addiko Tesla Stage i Nautilus Arena. Pred kraj travnja, poznat je program i nultog dana Sea Star Festivala, tako da će festival započeti već 25. svibnja.

Točno jedan mjesec prije početka, poznat je program nultog dana Sea Star festivala, koji će se pod nazivom “Enter the Summer Of Love”, održati u umaškom Stella Marisu u četvrtak, 25. svibnja! Famozna 2+2 formula sad dobiva svoj konkretan sadržaj, a veliko EXIT Ljeto ljubavi lansirat će program na nekoliko pozornica!

Nautalis Arenu smještenu unutar centralnog ATP Stadiona, pohodit će miljenici cijele regije, grupa S.A.R.S., gdje će također nastupati mega – car Rambo Amadeus. Pridružit će im se i ska punk heroji, Kawasaki 3P. Line up je upotpunjen i sa najpoznatijim osječkim reperom Kandžijom i njegovim Golim ženama, dok je otvaranje festivala prepušteno sinjskoj rock grupi M.O.R.T.

ULAZNICE

Promo cijena festivalskih ulaznica po 299 kuna uz uštedu od 30% dostupna je SAMO do 9. svibnja.

Svi vlasnici festivalskih ulaznica za Sea Star koriste ih dakako za ulaz i nulti dan. U prodaji će se pojaviti ograničen kontigent dnevnih ulaznica po cijeni od 49 kn što je 50% popusta u odnosu na finalnu cijenu. Kupiti se mogu u prodajnim lancima Entria, Ticketshopa i Eventima.

Popis za petak i subotu predvode svjetske i regionalne zvijezde – The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Modestep, Dubioza Kolektiv, Petar Dundov, Kiša Metaka, Krankšvester, Bad Copy te mnogi drugi.

Ostatak programa dana Enter the Summer Of Love, kao i izvođači bookirani za dan poslije, 28. svibnja bit će objavljeni početkom ovoga mjeseca.

Facebook event

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE