Irena Žilić, jedna od najcjenjenijih hrvatskih kantautorica, nastupa na pozornici zagrebačkog Rockmarka, u utorak, 18. travnja u sklopu novog izdanja Akustike.

Po prvi put je bila gošća Akustike u Rockmarku krajem 2012. godine, a od tada je svoju glazbenu karijeru obogatila nizom koncertnih nastupa diljem regije te izdala dva studijska izdanja, od kojih je najaktualniji Haze, objavljen u ožujku ove godine. Novi album producirao je Mark Mrakovčić, a s njega su do sada predstavljena i dva singla, s pratećim videospotovima – “The Moon” i “X”.

Također, okupila je i stalnu postavu benda, kojeg čine Ivana Žabkar (violina, synth), Lucija Potočnik (bas) i Davor Marinac (bubnjevi).

Zajedno s navedenim pratećim bendom, Irena Žilić će u utorak, 18. travnja, publici u Rockmarku predstaviti kako u akustičnom izdanju zvuči njen album “Haze”, a ovo akusticiranje će ujedno biti i zagrijavanje za službenu koncertnu promociju albuma, 22. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture. Početak svirke u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE