Kao što je već javnost upoznata, Elemental je pripremio veliko iznenađenje za sve svoje fanove – koncerte 9. i 10. prosinca u KSET-u! Prvi i vjerojatno posljednji put bend će u cijelosti odsvirati svoj posljednji, odlično prihvaćen album – Tijelo. Nakon što su potiho, najavom putem Facebooka, u samo četiri dana rasprodali prvi koncert 9.12., u dogovoru sa KSET-om odlučili su dodati još jedan koncert – 10.12. Kao i za prvi dan u prodaji je samo 250 ulaznica.

 

Nakon što su ove godine samostalno izdali sedmi studijski dvostruki album ‘Tijelo’, rasprodali Dom sportova, osvojili Porina za pjesmu godine i dobili nominaciju za MTV Best Adria act – Elemental će se pridružiti proslavi 40. rođendana kultnog zagrebačkog kluba KSET. Posljednji put nastupili su u KSET-u prije 8 godina, a prvi puta 2000. kad je izašao i prvi album benda ‘Moj, njegov i njen svijet’.

 

Cijena ulaznice iznosit će 70 kn u pretprodaji i 90 na ulazu, a ulaznice se mogu nabaviti u KSET-u (Unska 3) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h.

 

U nastavku članka dijelimo 2×1 ulaznicu za drugi koncertni dan, 10. prosinca.

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Elemental u KSET!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ce (2×1 karta) koje ćemo objaviti u četvrtak, 8. prosinca na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE