Organizacija Madness Croatia mlada je organizacija koja se bavi dovođenjem renomiranih domaćih dj-eva koji publiku uveseljavaju puštajući razne podžanrove techno glazbe. Madness Croatia do sada je odradila preko 20 velikih evenata diljem Hrvatske te se mogu pohvaliti izrazito visokom posjećenošću kao i pozitivnim komentarima. Rezidenti grupe su Nix K, Matt Meorro, PhillG, The Juky, a planirano je i dovođenje specijalnog gosta čije će ime biti objavljeno naknadno.
Lokacija održavanja tuluma je osječki klub Outside, a party započinje u petak, 9. prosinca sa početkom u 23 sata. Mixeta tim poklanja vam 5×2 karte za Madness tulum, a karte su u obliku narukvica koje možete preuzeti na ulazu. Ulaznice ćemo podijeliti u dva navrata, a dobitnici će biti objavljeni 4. i 8. prosinca. Detalje o nagradnoj igri možete pročitati u nastavku teksta.

NAGRADNA IGRA

1.) Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2.) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3.) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Madness Croatia u Outside!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati PETERO dobitnika/ce koje ćemo objaviti 4. prosinca na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE