Croatia Music Week se nastavlja, a dalje ide i naša nagradna igra. Danas dijelimo četiri karte za event nazvan Laundry. 3. siječnja nastupit će nova skupina renomiranih techno EDM producenata, a među njima su Sick Individuals, Thomas Newson i Kura.
Sick individuals poznati je nizozemski duo koji je već nastupio u Hrvatskoj, na Forestland festivalu 2015. godine. Izgradili su karijeru svojim vlastitim hitovima te remixima za poznate zvijezde kao što su Rihanna, Avicii, Madonna i David Guetta.
Njihov sunarodnjak Thomas Newson imao je samo 19 godina kada je producirao svoj megahit – Flute, koji ima više od 50 milijuna pregleda na Youtubeu. Njegov uspjeh nikome ne bi trebao doći kao iznenađenje s obzirom da mu je otac Marco V, jedan od pionira EDM-a u Nizozemskoj.
Kura je portugalski electro house DJ i producent koji je svoju karijeru započeo u lisabonskim klubovima, a danas nastupa po klubovima diljem svijeta te je regularni sudionik TOP 100 ljestvice DJ MAG-a.

NAGRADNA IGRA

1.) Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2.) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3.) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Laundry u Arenu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati ČETVERO dobitnika/ce koje ćemo objaviti u u prvom tjednu mjeseca prosinca na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE