Popularna grupa S.A.R.S. održat će dva koncerta zaredom u zagrebačkom Domu sportova. Datumi ovog dvodnevnog spektakla su 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

Također, bendu će se pridružiti i njihovi prijatelji iz također popularne grupe Ničim izazvan, s kojima su već snimili pjesmu “Glupost”.

S.A.R.S. ovim koncertima promovira aktualni album simboličnog naziva Poslednji album, budući da je ovo zadnji format klasičnog albuma kojeg ćemo od ove grupe imati prilike vidjeti, jer albume smatraju zastarjelim formatom, stoga će objavljivati ubuduće samo singlove.

Ulaznice možete ih kupiti u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu, a cijena ulaznice do 20.10. je 90 kn, za fan pit 120 kn, dok je na dan koncerta cijena 110 kn, a za oba dana redovne su 120, a fan pit 170 kuna.

Event pogledajte OVDJE

 

NAGRADNA IGRA

Da biste sudjelovali, potrebno je učiniti iduće:

  1. Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
  2. Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na S.A.R.S. u Dom sportova!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DESET dobitnika/ca ZA PETAK, 21. LISTOPADA, koje ćemo objaviti u četvrtak, 13. listopada na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE