14225610_519192044946169_8121293738152860065_n

 

Iako je za mnoge festivalska sezona završila krajem ljeta i dolaskom manje toplijih dana, organizatori Šumadija Festa u Kragujevcu nam spremaju još jedan odličan dogadjaj i to polovinom 10.-og mjeseca, točnije 14. i 15. listopad.

Prvi headlineri ovogodišnjeg festivala biti će jedan od najpopularnijih ex-yu bendova, a radi se o Hladnom Pivu. Ništa slabije od njih nije ni iduće ime (što se popularnosti tiče, o ukusima naravno nećemo raspravljati, svatko sluša ono što želi i voli) na listi izvodjača, S.A.R.S.
Uz ova dva već pomenuta banda publika koja odluči posjetiti ovaj festival imati će prilike uživati i u repertoaru rumunjskog DJ-a Gea Da Silve, jednog od najpopularnijih srpskih pank rock bandova Goblina, DJ Kizamia, DJ Igor Garniera kao i lokalnih bendova iz Kragujevca Stroganov, Violet te Tribe kojima će organizatori festivala u svom duhu pružiti priliku za sticanje afirmiteta, a ujedno će i prisutna publika imati priliku da čuje kako zvuče bendovi koji još nemaju ‘napravljeno ime’ kao npr. headlineri ovog festivala te ujedno i ocjeni njihov rad. Uz sva ova imena, organizatori spremaju još nekoliko gostiju iz regije čija će imena biti objavljena u narednih nekoliko dana.
Što se karata tiče ostalo je još dvije faze za kupovinu istih, u prvoj koja traje do 27.09. cijena komplet ulaznice za oba 2 dana iznosi 1400RSD (11.17€), a u drugoj od 27.09. pa do početka festivala 1500RSD (11.97€). Svi zainteresirani karte će moći kupiti na u WinWin radnjama na cijelom teritoriju Republike Srbije kao i na portalima www.sumadijafest.com , www.ddticket.rs , www.eventim.rs i www.gigistix.com dok je za mještane Kragujevca obezbjeđena kupovina karata u kafiću Nemam Ve De. Također organizatori nude promotivnu akciju 3+1 GRATIS za pakete dvodnevnih ulaznica.

Mixeta glazbeni portal ove godine za vas ima 4 kompleta dvodnevnih ulaznica koje ćemo podjeliti u okviru nagradne igre.

 

 NAGRADNA IGRA

Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Šumadija Fest u Kragujevac!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati ČETVERO dobitnika/ice koje ćemo objaviti u petak 30. rujna na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE