U petak 26.4. Top je otvorio renovirani podrum za novu ljetnu sezonu te smo im se pridružili drugog dana otvorenja. Imali smo priliku poslušati 3 benda i za kraj dj-a Kamenitskog.
Događaj je bio poprilično posjećen na kojem se okupilo stotinjak ljudi. Napomenut ćemo da se uz plaćanje simbolične cijene ulaznice od 10 kn dobilo i gratis piće organizatora, što je u ovom slučaju bila medica.

Nastup je počeo malo poslije 23 sata s funk’n’roll grupom Milost koja dolazi iz Đurđenovca. Bend je počeo s djelovanjem 2005.g., a jučer su promovirali svoju novu pjesmu ‘Aseksualan’ za koju su napravili i svoj prvi spot. Pjesma ‘Aseksualan’ se može naći na njihovom novom albumu ‘Prerija ll’ koji je izdala izdavačka kuća Croatia Records.
U ponoć je nastupio Fingis, punk bend iz Osijeka. Taman za to vrijeme je bilo najviše publike koja je stvorila odličnu atmosferu na neočekivanom dijelu miješanja punka i jazza koji nam je Fingis u jednome trenutku zasvirao.

Kao vrhunac večeri dočekali smo grunge-rock bend Syndrome. Inače grupa s kojom smo napravili prvi intervju od početka našeg djelovanja. Grupa koja je osnovana 2008.g. ima iza sebe puno nastupa i gaža po Osijeku, a cilj im je poticati grunge-rock scenu diljem Slavonije, pa i šire. U svojem nastupu koji je trajao sat i pol vremena uspjeli su rasplesati cijelu publiku.
Za kraj večeri nastupio je DJ Kamenitsky. Osječanin koji se počeo baviti time još 2010.g. izašao nam je u susret tako što ćemo napraviti intervju s njime, u kojem ćemo vam reći nešto više informacija o ovom DJ-u.
Ispričavamo se čitateljima na lošoj kvaliteti slika, tehnički nedostatci i zamračen prostor podruma učinili su svoje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE