Jedan od najdugovječnijih i najstarijih hrvatskih hip – hop kolektiva, splitski TBF (The Beat Fleet) jučer je u osječkoj koncertnoj dvorani Kina Europa počastio Osječane daškom svoje glazbene kreativnosti i izričaja u dvosatnom koncertu, nakon kojeg je svaki istinski ljubitelj kvalitetne glazbe morao biti zadovoljan doživljenim i viđenim.





Pod organizacijom agencije Luminis i pred iznimno popunjenim auditorijem, momci iz TBF-a uspješno su animirali publiku te su se mogle osjetiti pozitivne vibracije na svaku pjesmu koji su Splićani izvodili.
Simpatično skakutanje po bini Mladena Badovinca, ubacivanje u dionice pjesme Saše Antića i Luke Barbića te instrumentalna pratnja Ognjena Pavlovića, Nikše Mandalinića i Janka Novoselića zajedno je pridonijelo opuštanju i zabavljanju osječke publike, koja se na hitove poput ‘Smak svita’, ‘Grad spava’, ‘Pozitivan stav’, ‘Uvik kontra’, ‘Veseljko’, ‘Mater’, ‘Guzice i sise’, ‘Odjeb je lansiran’ i ‘Genije’ zadovoljno ljuljuškala u ritmu pjesama, a na ‘Lud za njom’ se moglo primijetiti kako se pojedini parovi u publici grle i izmjenjuju nježnosti. 





Zadovoljstvo sveprisutnih kulminiralo je kada je frontmen Badovinac izrazio zadovoljstvo publikom, nakon čega su momci koncert ubrzo ‘završili’. Međutim, publika naravno nije u tom trenutku dozvolila završetak koncerta te je razigrani sastav povicima ‘Oćemo još!’ pozvala na bis, u kojem su Splićani izveli pjesme ‘Fantastična’ te ‘Alles gut’ nakon čega su ubrzo zaključili izvrsnu zabavu.





Zajednički zaključak je da smo prisustvovali iznimnom koncertu, na kojem je u moru detalja iznimno nezahvalno tražiti nedostatke, kojih gotovo da nije ni bilo. A s poslom miXeta nastavlja dalje, ne zaboravite pratiti omiljeni glazbeni blog. Ugodno nedjeljno popodne svim čitateljima!

 

Fotografirao: Damir Časar

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE