Osim obilne kiše i tmurnog vremena, jučerašnji dan u Vinkovcima obilježio je još jedan kako-za-koga kulturni događaj. Naime, poznata audioseks rap grupa Dregermajster Crew održala je koncert u vinkovačkom klubu ‘Walkow’ u svom originalnom, šokantnom stilu. Organizacija pod vodstvom radio emisije ‘Naša stvar’ ponovno je prošla bez poteškoća te ovim putem posebno pohvaljujemo dečke na trudu i zalaganju da dovode velika imena glazbene scene u Grad na Bosutu.

Da krenemo, show program počeo je oko 23:30, nije bilo nikakvih predgrupi, iako smo u publici pozdravili mnoge lokalne repere (DeYo, Brka, L-Patron, Chiwy, Danny, Tolle, Tomitlav…) koji inače nastupaju na koncertima. No jučer je to bila iznimka te su se, uz neizostavan beatbox Lil’ Beara, samo DeYo i Brka kao jedni od mnogobrojnih članova Dregera (imaju ih više nego Wu-Tang Clan) popeli na pozornicu te odrepali svoje stvari iz jučerašnjeg repertoara kojeg možete vidjeti na sljedećoj slici.

Doduše, izvodili su svoje poznatije pjesme u nepoznatijoj verziji naziva, što će vjerniji fanovi svakako primijetiti. Vrhunac večeri je osim na njihovoj verziji Gangnam Stylea ‘Dreger Style’ i ‘Slang like this’ bio svakako za vrijeme pjesme od Siniše Vuce ‘Volim piti i ljubiti’ uz velike količine popijenog alkohola Rafaela, i Djubretovog skakutanja po bini. Bili se također istaknuo konzumiranjem alkohola dok su svojim nastupom pažnju publike također plijenili Kiddara, Zembo te Thing, a na pjesmi ‘Adio’ im se na pozornici pridružio član osječke rap grupe Loš Utjecaj, Phan.

Tokom koncerta publici su dijelili papir za motanje duhana, od kojih je čak jedan paketić bio nagrađen s pečatom festivala ‘Ferragosto Jam’, koji dobitniku omogućuje besplatnu festivalsku ulaznicu u kolovozu. Po završetku koncerta, ekipa se na bini nastavila zabavljati te slikati s obožavateljima nakon jednosatnog nastupa.
Možemo zaključiti da su Dregeri napravili očekivan spektakl pred oko stotinjak posjetitelja, te su na sebi svojstven način mnogima zaželjeli sretan Uskrs u ranim nedjeljnim satima.
Mi, dragi čitatelji, nastavljamo dalje. Pred nama je travanj, novi izazovi, koncerti, intervjui, pa nas stoga nastavite i dalje čitati. Živjeli!

 

Fotografirao: Roberto Vukomanović

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE