Jučer je osječki klub ‘Oxygene’ bio središte rap događanja u Gradu na Dravi. Legenda hrvatskog rapa, vukovarski MC General Woo održavao je koncert u sklopu svoje turneje ‘Repchuga’ kojom je promovirao svoj prošlogodišnji album ‘Verbalni delikt’.

Program je počeo oko ponoći, publiku je uz DJ Dirty Hairyja prvi zabavljao odličan vinkovački MC DeYo Origigi, koji je repao neke pjesme iz nedavno promoviranog EP-a ‘Samo ljubav’, tu su se našle pjesme ‘Čarobna biljka’, ‘Nije kliše’, ‘Pitanja’ i naslovna ‘Samo ljubav’. Nakon njega, na pozornicu se popeo još jedan vinkovački reper Brka koji je izveo svoje dvije stvari, ‘Ajmo brijat’ i ‘Nemoj stat’. Potom je slijedio nastup glavne zvijezde večeri, General Woo-a. U jednosatnom programu na njegovom repertoaru bile su pjesme ‘Znam’, ‘Kad se prošetam Balkanom’, ‘Repchuga’, ‘Nikad neće biti bolje’, ‘Ništa se ne mijenja’ ‘Banksteri’, ‘Za 10 godina’ te neke pjesme iz doba TRAM 11, ‘Hrvatski velikani’, ‘Kaj ima lima?’, ‘Malu na stranu’, ‘Pad sistema’ i ‘Samo kod nas’.

Sve u svemu, prava poslastica za zaljubljenike u old school rap, koncert je bio odlično odrađen, u sjajnoj organizaciji agencije Luminis. Nažalost, jedina zamjerka bila bi ta da je posjećenost ponovno bila jako slaba. Osim djelatnika miXete i 40ak drugih posjetitelja, u publici smo zatekli i popričali sa osječkim raperima Dooplee-em, 3ki Stilom i Lesom koji su pohvalili projekt te najavili buduću suradnju. Ovim putem ih posebno pozdravljamo.

Nakon intervjua sa Woo-om i odrađenog koncerta možemo biti zadovoljni količinom kvalitetne repčuge. Treći mjesec je započeo, nastavljamo u žestokom ritmu, a na vama je dragi čitatelji, da nas podržite svojim praćenjem i čitanjem naših članaka. Velike zahvale svima, ugodno nedjeljno predvečer vam želimo, živjeli!

 

Fotografirao: Danijel Grbić Čaruga

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE